8 Ocak 2014 Çarşamba

[Kitap Yorumu] Tanrıçanın Mirası - Aimee Carter

Kitabın Adı : Tanrıçanın Mirası
Orijinal Adı : Goddess Inheritance
Yazar : Aimee Carter
Serinin Adı : Goddess Test
Seri Kitap Numarası : 3
Tür : Paranormal, Urban Fantazi, Romantik, Mitoloji, Genç-Yetişkin
Yayıncı : Ephesus Yayınları
Fiyatı : 18 TL
Sayfa Sayısı : 336
Yayın Tarihi : Temmuz 2013
Aşk ya da Yaşam.
Henry ya da Çocuğu.
Ailesinin ya da Dünyanın Sonu.
KATE BİR TERCİH YAPMAK ZORUNDA...
Kate Winters, dokuz ay süren bir esaret boyunca kıskanç bir tanrıçaya, intikam peşinde olan bir Titana ve hiç beklemediği bir gebeliğe rağmen ayakta kalmayı başardı. Şimdi Tanrıların Kraliçesi doğmamış çocuğunu elinden almak istiyor ve Katein onu durdurması olanaksızdı; Kronos ile bir pazarlık yapana dek.
Titanların Kralı Kronos, Katein sadakati ve bağlılığına karşılık insanlığı bağışlayacak ve Katein çocuğunun kendisinde kalmasına izin verecektir. Ancak yine de Henryyi, Katein annesini ve konseyin geri kalanını yok etmeye kararlıdır. Kate anlaşmayı reddettiği takdirde ise dünya üzerindeki en son tanrı ve ölümlü kişi yok olana dek dünyayı yerle bir edecektir.
Sevdiği herkesin kaderi omuzlarındayken Kate imkânsız olanı başarmak zorundadır: Evrendeki en güçlü varlığı yenmenin bir yolunu bulmak, hem de sahip olduğu her şey pahasına olsa bile.
Bedeli ölümsüzlüğü olsa bile.


Merhabalar herkese!!

Tanrıça serisinin son kitabı hakkındaki yorumumu şapşal bir şekilde taslaklardan sildiğim için tekrar yazayım dedim. Önceki kitapların yorumlarını sağdaki arşiv linklerden bulabilirsiniz. Hala seriyi okumayanlardansanız yazının özellikle son bölümünden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Veeeee işte başlıyoruz.

Daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim. İlk kitap ayrı iki ve üç bir arada olarak düşünebilirsiniz. İlk kitabın sonunda her şeyin bittiğine kanaat getirmiştik. Sonrasında ikinci ve üçüncü kitap boyunca süren bir savaş başlıyor. İkinci kitabın sonunda kimin hangi tarafta olduğu ve titan kralın verdiği savaşta hangi tarafın kazanacağı çok meçhul bir şekilde bitmişti. Hera boş durmuyor bizim kızcağızın canına okumak için elinden çocuğu kocası ne varsa alıyor. Üçüncü kitap oldukça umutsuz bir kitaptı. Ufacık bir umut beslediğiniz anda tekrar bir umutsuzluğa kapılıyorsunuz.

Sonu benim için mutlulukla mutsuzluk arasında bir bitişe sahip. Birilerinin bir şeyleri düzeltebilecek iken öylece bırakmayı seçmesi beni sinir etti. O nokta da kitabı karakterin kafasına kafasına vurmak istedim. Kitap son ana kadar bir durmak bilmedi hep bir aksiyon hep bir olay hep bir şeyler var. Yazar sizi sağlı sollu tokatlayarak yazıp bitirmiş kitabı zaten sizde nasıl bitirdiğinizi pek anlamıyorsunuz. Eliniz de son sayfa ne zaman bitti bu yahu bakışıyla öylece bakıyorsunuz kitaba.

Bu seferlik de benden bu kadar. Görüşürüz :)


Kitap için Ephesus Yayınlarına çok teşekkür ederim. :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder