29 Ekim 2012 Pazartesi

Anime : Sukitte ii na yo (好きっていいなよ) - Say, "I Love You"

Herkese iyi geceler!! :)

Başlamadan önce cumhuriyetimizin yeni yaşı ve hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun!!

Bu aralar izlediğim bir animeden bahsetmek istedim size zira karakterler feci sevimli :D Konusuna gelirsek (Anime-Manga Türkiye'den altıdır);


Lise öğrencisi bir kız olan Mei Tachibana, çocukluğunda yaşadığı bir olaydan dolayı kimseye güvenmemiş ve hiç arkadaş edinmemiştir. Bu nedenle okulda da pek sevilmez. Yamato Kurosawa ise okulun en popüler erkek öğrencisidir. Fakat bütün kızların aynı olduğunu düşündüğü için kimseye fazla yüz vermez.

Yamato, okulda Mei ile karşılaşmasıyla Mei'nin farklı olduğunu düşünür ve arkadaş olmak ister. Mei ise arkadaş edinmeme konusunda ısrarcıdır.

Mei, bir akşam yabancı biri tarafından takip edildiğini fark eder, fakat yardım isteyecek kimseye ulaşamaz. Son çare olarak aradığı Yamato, beklemediği kadar hızlı şekilde gelir ve Mei'yi kurtarır. Bu olay her ikisinin hayatı için de bir dönüm noktası olacaktır.





Şu an sadece 4 bölümü mevcut kaç bölüm olur ne zaman biter hiç bir fikrim yok ama komik ve romantik animeleri seviyorsanız kesinlikle tavsiye edilir :D Açıkçası  esas oğlanın çizimlerini pek beğenmedim daha doğrusu saç çizimini ama yazının başında da dediğim gibi karakterler çok sevimli yahu :D

Hadi size bir güzellik daha yapıp trailer da ekleyeyim :D Bölümlerin eklenmesi yasal mı değil mi bilmiyorum ama yasal olursa bölüm bile ekleyebilirim ;) Neyse benden bu kadar size iyi seyirler!!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder